Ne miscam si noi mai cu talent?

Iata ca votul a inceput si deja incep sa apara probleme vazute cei drept la televizor. Inca nu am apucat sa merg la vot deoarece aseara am fost la botezul fetitei unui dintre celui mai bun prieten al meu, si inca sunt impotmolit cu gura in cana de cafea… No coffee, no happy. 🙂

Dupa ce am aflat ce se intampla in localitatea in care am domiciliul, m-am hotarat sa merg in Bucuresti

sa votez, scutindu-ma astfel de scarba cu care voi fi tratat. Locuiesc intr-o comuna de langa Bucuresti, cu primar PLR( Tariceanu). In aceasta comuna sunt multi tineri ca voteaza albastru, nu rosu si deja aparatul a inceput sa impedice votul.

Care e treaba asta cu Diaspora, cu studentii care sunt impedicati sa voteze?

In primul rand, cand esti un partid ce adera la statutul de Partid Stat, normal ca ai acces la Servicii care urmaresc retelele de socializare, pe mine, pe tine cititorule, pe Alex, pe Ovidiu care credem in altceva decat in mahala. Este normal, nu trebuie sa fii un mare strateg care ai jucat ani la rand DOTA, ca sa-ti dai seama ca tinerii te vor fute , si te pot fute grav. Te fut grav pe tine, Partidule Stat ,ca au energie, determinare si cred in ceea ce vor sa faca. Sunt patura sociala care nu au pus botul la galeata, uleiul si milionul. Tinerii astia te fut ca isi suna mama , tata, bunicii si vecinii si informeaza, sa nu voteze cu tine Partidule Stat.

Cand ai o astfel de problema, ce faci? Inventezi formulare, liste, impiedici un drept constitutional castigat cu sange acum 25 de ani. Impedici prietenii, rudele din strainatate sa voteze, ca daca voteaza aia ajungi la puscarie cu inca 35 de oameni dupa tine… Scapa cine poate.. Eu sper ca niciunul dintre voi.

Concluzie: votul a fost fraudat, s-a incercat fraudarea alegerilor si impiedicarea castigarii alegerilor de catre adversarii politici ai partidului rosu.

Nota: imi rezerv dreptul de a folosi orice fel de limbaj pe blogul meu, alegand sa ma exprim in ce mod doresc eu. Nu-ti place limbajul, nu ma citi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s