Rezumat

 

Cand m-am apucat sa scriu pe blog, a pornit de o mare frustrare, recunosc!

Uneori simti ca explodezi si trebuie sa spui ceea ce simti, ceea ce gandesti.Cum pe facebook, pe o pagina sau pe profilul meu era exclus sa ma descarc ( sunt o persoana mai privata si cred ca multi nu mi-ar accepta ideile; nu ma deranjeaza asta, insa nu am energia pentru dezbateri cretine, si fata esenta), am ales sa explodez pe blog, pe platforma aceasta.

Am aruncat cateva priviri pe diferite bloguri, si tind sa cred ca blogosfera romaneasca si oamenii din spatele ecranului sunt un public de o esenta mai puternica si mai rafinata, in comparatie cu feisbucsfera „pysy sexy”, „bayat cu talent”, samd.

Drept urmare, am ales sa urmaresc bloguri si oameni care au ceva de spus pe diferite domenii de interes pentru mine ca, fotografia, arta culinara, design interior, filme, muzica, si bineinteles umor.

Cand am scris primul articol, nu ma asteptam sa am niciun cititor, in nebunia mea, eu doar ma descarcam, puneam niste cuvinte pe hartie. Cred ca bloggingul a fost un amestec intre psihologul de pe scaun, si jurnalul personal, care era folosit in trecut, sau de unele persoane, in prezent.

Eram un hater care avea niste idei despre sistem. Inca le am. Inveti cu greu un copoi batran, trucuri noi. 🙂

Astazi, bucurandu-ma de concediu pe canapea m-am uitat pe statistica oferita de wordpress. Am observat cu mare placere ca doza mea de nebunie are cateva sute de vizualizari, cateva aprecieri, si bineinteles oameni care au ales sa ma urmareasca. Nu am scris postarea aceasta sa ma laud, ci sa multumesc celor care si-au pierdut cateva minute din viata, citindu-mi aberatiile.

Pe tine ce te-a motivat sa ai un blog? Care a fost motivul pentru care ai inceput sa scrii?

index

9 comentarii la „Rezumat

  1. In mare, aceleasi motive… Ciudat, dupa ce-am citit ce-ai scris tu, am avut impresia ca, de fapt, am scris eu. 🙂 Pentru mine, anul care a trecut a fost cel mai urat din viata mea si poate parea paradoxal ca m-am apucat de scris texte umoristice… Am facut-o ca sa nu innebunesc, dar uite ca a fost o terapie care a functionat. Trebuie sa mai spun ca eu sunt relativ noua in lumea asta, ca tu esti primul blogger care mi-a dat like si asa am descoperit ca exista o comunitate foarte faina, incomparabila cu facebook-ul. Iti multumesc pentru asta! 🙂
    P.S. Nu scrii deloc aberatii, iar faptul ca te-am citit a fost un castig, nu o pierdere.

    Apreciază

  2. Tind să cred că cei mai mulți dintre noi au început să scrie din nevoia de a-și spune of-ul. 🙂 eu am mai avut un blog pe care l-am șters, la nervi :)) acum scriu mai rar pentru că licență și pentru că lipsă de chef. Dar îți citesc postările cu drag de fiecare dată 🙂 și nu, nu scrii aberații.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s