Sunt tot eu!

Vorbeam acum ceva timp cu vechea mea prietena din blogosfera, Oana Pantazi, despre o intalnire la cafea. I-am spus Oanei atunci ca mi-ar face mare placere sa va cunosc la intalnirile organizate din cercul de prieteni virtuali, dar mi-ar face si mai mare placere sa ma vad cu ea, deorece ea este cea care mi-a deschis apetitul pentru palavrageala in mediul virtual, de unul singur.

I-am spus, si ii repet ca atunci cand voi fi in Pipera o voi suna si vom bea o cafea de 2 lei de la aparat, ne vom fuma tigara pe o banca murdara si vom ingheta de frig impreuna! Draga prietena, sper ca ai fular si caciula! Palton am eu, am unul mare cumparat de la reduceri pe care am incercat sa il modific fara succes. Croitoreasa nu a reusit sa il aduca de la XL la L sau M, iar atunci cand am probat paltonul, oglinda era atat de jos amplasata incat am reusit sa imi oglindesc doar zona buricului, plecand multumit de la ea. De abia acasa am reusit sa vad capodopera doamnei croitorese… Dar Oana,”I got you covered sister!”. Tot raul spre bine!

Tot ea radea de noul meu nume…

” P.S. Asta cu Gus Tipher e teribila. :D”

Ei bine, poti sa razi in continuare draga Oana, tot Gustipher voi ramane! Noua mea identitate face o oarecare referire la numele meu real si la… Popa Tanda. Am acumulat foarte multe idei, frustrari, sentimente si doresc sa incerc exact ca si Popa Tanda sa fac o schimbare prin ceea ce zic si ceea ce argumentez. Nu am avut niciodata o directie in privinta blogului meu. Unii scriu poezii, altii isi publica fotografiile, altii au bloguri umoristice sau bloguri cu sfaturi pentru tatici, mamici si bunici! Eu voi fi Gustipher, multi-passion! Voi fi sarcastic si voi expune ceea ce gandesc! Poate cineva ma va citi si imi va aprecia idea, si o va spune si altora, iar in felul acesta poate putem face o schimbare. 🙂

Sper sa fiu suficient de condimentat incat sa merite sa dai click pe blogul meu si sper sa fiu suficient de interesant , incat sa duci vorba mai departe.

download

5 comentarii la „Sunt tot eu!

  1. Bro, nici nu știi ce mă bucur că scrii din nou! Meriți o cafea pentru asta! Hai că sparg pușculița și trăim și noi periculos – ne luăm câte o cafea de 3 lei. 😄 Nu-ți face griji cu paltonul, am și eu unul pe măsură… Nu l-am purtat până acum, că nu sunt încă sigură că nu e, de fapt, un cort pentru 4 persoane. Ah, și am și căciulă de-aia rusească, pe care o port cu urechile lăsate. După cum vezi, n-o să te fac de râs.
    P.S. Cafeaua aia de 3 lei e și cu aromă de Irish. Boieri o să fim! 😄

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s