Alții au vărsat sânge, tu trebuie să versi cerneală!

Optimistul spunea astazi: Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la viața politică este aceea de a ajunge să fii condus de cei inferiori ție, spunea Platon acum mii de ani.

Astazi este duminica. Este una dintr zilele lasate pentru odihna, chiar de la Dumnezeu! Te-ai trezit, incet cu ochii pe jumatate deschisi iti faci cafeaua, dupa ce aseara ai petrecut cu prietenii tai sau ai stat cu ochii in cutia aia cu imagini miscatoare la filmul de la ProTV ca sa vezi cu cine sa insoara tipul ala, cu iubita lui sau cu sora-sa. Iti pui cafeaua in cana si vezi ca mai ai doar doua tigari in pachet. Te apuci sa injuri de toti sfintii ca esti nepregatit si te imbraci sa cobori la Mega-ul de la colt. Ei bine! Daca tot te-ai hotarat sa iesi din casa, ia-ti si familia pentru care trudesti in fiecare zi, pentru care faci ore suplimentare, pentru care lupti zi de zi sa va fie bine! Mergi si varsa cerneala! Mergi si varsa cerneala! Altii au varsat sange pentru dreptul tau de a varsa cerneala! Mergi si pune stampila! Protejeaza-ti turma astazi! 

Ai fost oaie ani de zile, insa acum ai dreptul si sansa sa iti protejezi turma, devenind ciobanesc.

Cu siguranta azi vei iesi din casa! Vei merge sa iti cumperi tigari, vei merge la mall ca sa cumperi cadouri pentru Craciun, sa vezi un film, sau chiar sa iei prezervative! Nu ai nicio scuza ca sa nu votezi, mai ales ca circumscriptiile electorale sunt la orice pas. Trebuie chiar sa faci mai mult de atat! Trebuie sa mai faci ceva, ceva care am facut-o deja! Mi-am convins parintii sa mearga sa voteze, macar pentru mine, daca ei se considera pierduti… Eu cred ca in alegand pentru mine, de fapt eu pot sa ii sprijin mai mult, sa le intorc anii si sacrificiile facute pentru mine de-a lungul tineretii lor.

Lista de vot are acum multiple optiuni de vot, trebuie doar sa te gandesti putin si sa versi cerneala!

JFK spunea: „nu intreba ce poate face statul pentru tine, intreaba-te ce poti face tu pentru stat!”

Politicienilor le este frica de forta ce o poate avea electoratul! Gandeste-te la forta care am aratat-o acum doi ani de zile! Fii forta aceea din nou!

Morala:

Nu votezi, iti meriti soarta! In plus, in delasarea ta, mai condamni si pe altii la aceeasi sentinta colectiva!
Daca votezi, macar iti asumi alegerea facuta si dormi linistit ca ai incercat sa faci o schimbare. Este vorba de acea schimbare care si-o doresc multi. Sa ne fie bine, sa ne dezvoltam ca tara, sa ne putem gandi la copii, la o economie stabila, la lipsa spagilor si la orice ar putea face Romania o tara normala.

Americanii fac America mareata iarasi. Romanii vor o Romanie normala. Doamne cata discreptanta…

#votezdecid

#yeslavot 
 

crn-690-spilt-ink

2 comentarii la „Alții au vărsat sânge, tu trebuie să versi cerneală!

  1. Pingback: Caut un titlu! | Gustipher

  2. Pingback: Regrete… | Gustipher

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s