Despre mine…

 

IMG_6866.jpg

Salut!

Eu sunt Gustipher!

Iti multumesc ca ai ajuns sa imi citesti gandurile! Sper ca lectura si timpul pierdut pe blogul meu sa iti fie cu folos si sa iti placa, cel putin asa cum imi place si mie sa imi insirui gandurile pe acest blog.

Daca inca nu ai apucat sa citesti despre ce scriu, vreau sa te previn ca nu folosesc un limbaj ortodox mereu, si ca am anumite convingeri politice si sociale. Iti respect punctul de vedere, si daca nu esti de acord cu ele te invit politicos sa nu ma mai citesti, nu sa ma jignesti! 🙂

 

Poate ca te intrebi de ce scriu sub un numele meu. Scriu sub numele de Gustipher pentru ca imi place libertatea ce mi-o confera anonimatul, imi place sa-mi deschid laptopul dimineata la cafea si sa inceapa mainile sa imi turuie si mintea sa vajaie. Pe principiul o semnam, dar o dam anonima! 🙂

Dupa cum ai vazut deja, blogul meu este unul tip „shaormacudetoate”(sau cum am pus, eu trendy in descriere „multi-passion”)pentru ca scopul lui nu este de a primi like-uri ca pe facebook si share-uri. Pentru mine faptul ca scriu pe blog este un mod de a nu o lua si mai tare pe aratura. Nu sunt 100% negativist, desi in viata reala sunt mai sceptic de felul meu, fiind lasat rece de multe. Nu ma intelegeti gresit, imi face placere cand sunt citit, si daca am reusit sa spun ceva interesant, sau sa te fac sa zambesti, atunci mi-am atins cel de-al doilea scop.

Daca m-ai deconsipirat, tine-ti victoria pentru tine! 🙂 Inseamna ca stii ca nu imi plac discutiile inutile si nici sa ma justific in fata cuiva.